LuckFox - Merken

LuckFox is een merk dat zich richt op het ontwikkelen van alternatieve moederborden voor verschillende toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder de LuckFox Pico en LuckFox Pico Plus, die beide zijn gebaseerd op de Rockchip RV1103-chip. Deze micro-Linux-ontwikkelingsborden zijn ontworpen om ontwikkelaars een eenvoudig en efficiënt ontwikkelingsplatform te bieden voor AI-gerelateerde toepassingen.

LuckFox Pico en LuckFox Pico Plus zijn beide betaalbare micro-Linux-ontwikkelingsborden die zijn ontworpen om ontwikkelaars een eenvoudig en efficiënt ontwikkelingsplatform te bieden voor AI-gerelateerde toepassingen ². De RV1103-chip is een zeer geïntegreerde IPC-visual processor SoC die speciaal is ontworpen voor AI-gerelateerde toepassingen.

Als je op zoek bent naar alternatieve moederborden voor je projecten, dan is LuckFox zeker het overwegen waard. Het bedrijf biedt betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

LuckFox

LuckFox

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite