JustBoom: audio van hoge kwaliteit - SOS Solutions
Verbeter uw audio en ervaar de ware helderheid van uw high-definition muziek met JustBoom. Audio zoals het bedoeld is om gehoord te worden!

 

Waarom audio van hoge kwaliteit?
Tien jaar geleden zorgden mp3-spelers voor een revolutie in de rol die muziek in ons leven speelde. De MP3 was een vorm van audio waarmee duizenden nummers op één draagbare speler konden worden geladen. In plaats van honderden schijven en vinyls nodig te hebben, konden we onze hele muziekbibliotheek bij ons hebben om altijd en overal tegen een betaalbare prijs naar te luisteren. Maar we hebben de echte kwaliteit van high definition-muziek opgegeven.

Welkom in de schitterende nieuwe wereld van betaalbare high-definition audio met JustBoom!
Ditzelfde decennium heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de opslagprijs en verbeteringen in de cloud- en audiostreamingtechnologie. Er zijn toegankelijke muziekvormen beschikbaar die de kwaliteit niet opofferen: ze nemen het ruwe opgenomen analoge signaal en zetten het om in een digitaal formaat. Het enige wat je nodig hebt is een modern apparaat om ze af te spelen via je geluidssysteem, zodat je echt muziek kunt ervaren zoals het hoort.

JustBoom

JustBoom

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite