Aeotec SmartThings - Koop bij SOS

SmartThings Aeotec - Een verbonden familie.

Gebouwd op de ervaring van wereldklasse vanAeotec.
Aeotecs toewijding aan kwaliteit bij de productie en distributie van smart home-apparaten, en biedt consumenten een uitgebreide apparaatselectie om hun ideale smart home te creëren - met een breed scala aan Zigbee-apparaten naast Aeotec's exclusieve portfolio van Z-Wave-producten.
SmartThings is een platform van wereldklasse met een van de grootste ecosystemen van compatibele producten en een bekroonde app die honderden smart home-apparaten verenigt in één controleoplossing voor het hele huis.

Werkt met SmartThings
Verbind uw apparaten met 's werelds grootste Smart Home-ecosysteem. Zoek naar "Works with SmartThings", het certificeringsprogramma voor fabrikanten en dienstverleners. De ruim 5000 gecertificeerde producten zijn aangesloten op het SmartThings-platform. Daarmee bedien je alles vanuit één app. Wij als Aeotec Group bieden u een exclusieve selectie van SmartThings-compatibele producten.

Werkt als een SmartThings Hub
Je Smart Home heeft hersenen nodig. Met de Aeotec Smart Home Hub kunt u Z-Wave-, Zigbee- of Wi-Fi-apparaten aansluiten, die Works with SmartThings-gecertificeerd zijn. Al deze apparaten zijn rechtstreeks op de Hub aangesloten en kunnen supereenvoudig worden bestuurd en beheerd.

Aeotec werkt met SmartThings
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het Aeotec Works with SmartThings-portfolio. Verbind sensoren met actuatoren om verlichting automatisch aan te laten gaan als er beweging is. Of je krijgt een pushbericht als iemand onbevoegd het raam opent. Domotica kan op een nieuw niveau worden ervaren dankzij de compatibiliteit van de Aeotec-producten met de SmartThings-app.

SmartThings-app
Met de SmartThings-app kunt u sneller en eenvoudiger meerdere apparaten aansluiten en bedienen. Waar u ook bent, u kunt slimme apparaten en huishoudelijke apparaten, b.v. koelkast, wasmachine, droger, ovenfornuis, vaatwasser, kookplaat, robotstofzuiger, airconditioning, luchtreiniger en andere.

 

 

Aeotec SmartThings

Aeotec SmartThings

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite