Strawbees - Educatieve Elektronica

Strawbees is een bouwset waarmee je dingen kunt bouwen die kunnen staan, bewegen, draaien, glijden of zelfs over de vloer kunnen lopen.

Strawbees is een bouwdoos, wat betekent dat het gemaakt is om dingen te bouwen. Zeggen dat het gemaakt is om een ​​specifiek soort dingen te bouwen, is hetzelfde als zeggen dat een bepaald kleurpotlood alleen gemaakt is om bloemen te tekenen. De manier waarop we over Strawbees denken, is als materiaal voor mensen om hun ideeën uit te drukken, te testen en te delen, en de nodige vaardigheden te ontwikkelen om creatief te denken.

De 4 kleurgecodeerde connectoren hebben respectievelijk 1, 2, 3 en 5 poten. Je kunt rietjes om hun pootjes doen, een rietje door het gaatje schuiven of een pootje aan een gaatje klikken. Wij bieden kleurgecodeerde rietjes die zorgvuldig zijn afgemeten en resistent genoeg zijn voor dagelijks gebruik.

Er zijn geen extra onderdelen nodig. U kunt constructies, mechanische constructies en robotmechanismen bouwen met deze 4 connectoren. Er kunnen aangepaste onderdelen worden geleverd om het gebruik gemakkelijker te maken, maar u kunt van alles een model bouwen met die 4 Strawbees-connectoren.

Dit geldt ook voor veel ander constructiespeelgoed, maar wat Strawbees onderscheidt, is de mogelijkheid om hetzelfde op verschillende schalen te bouwen, door 3 ordes van grootte te navigeren: je kunt kleine dingen bouwen die een paar centimeter meten en in je zak passen , kleine objecten die gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd, grotere objecten die je kunt dragen en gigantische structuren waar een groep studenten in past.

Strawbees kunnen ook van andere materialen dan plastic worden gemaakt, met behulp van een gestanste machine met enkele speciale messen. Verschillende soorten plastic, papier en andere polymeren kunnen worden gesneden om Strawbees te maken en zowel de Strawbees die in de doos zitten als de Strawbees die je zelf maakt, werken naadloos samen.

De connectoren zijn ook uitstekend te verwerken met karton, waardoor we statische en dynamische structuren kunnen creëren met dezelfde connectoren die u gebruikt met rietjes.

Met slechts een handvol Strawbees-connectoren en een paar rietjes of karton, is er genoeg dat kan worden gebouwd, van eenvoudige vormen tot samengestelde mechanismen. Met toegang tot grote hoeveelheden Strawbees, dat wil zeggen een doos kleiner dan een tv, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Of het nu een idee is voor een automatische voedseldispenser voor uw huisdier of om te begrijpen waarom het onmogelijk is om een ​​regelmatige polygoon te maken uit regelmatige zeshoeken, Strawbees biedt een tastbare, kinesthetische ervaring om complexe en soms abstracte ideeën te leren kennen.

We willen dat Strawbees een manier is waarop mensen de wereld kunnen lezen en begrijpen door de wereld te maken en opnieuw te creëren. Een hulpmiddel om onszelf te ontwikkelen als creatieve denkers en uitvindingsgeletterden.

 

Strawbees

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite