Citadel - Warhammer Games Workshop

Citadel verf: geen enkele Warhammer 40K-fan kan zonder. In ons aanbod vind je dit product in verschillende kleuren en variaties, voor de beste eindresultaten. Bekijk ons ​​complete aanbod en bestel jouw Citadel verf!

Wat is Citadel verf?
Citadel verf is de modelbouwverf van het merk Citadel Colour, speciaal ontwikkeld voor Warhammer 40K. Dit zie je terug in verfnamen als Imperial Fist, Black Legion en Baal Red. De verf van Citadel wordt, afhankelijk van het type, vervaardigd op basis van acryl of e-mail. Zo hecht deze zich optimaal aan je miniaturen.

Een groot voordeel van dit product is dat de kwaliteit ervan onder druk staat. Waar goedkope verf je miniatuur er lelijk uit zou kunnen zien, komen ze helemaal tot het leven overeen. Bovendien is Citadel verf niet giftig en daarmee zeer veilig.

De snelste soorten Citadel verf
Citadel Colors halve verschillende, allemaal met hun eigen fundamenten en beoogde producten. Een paar van de belangrijkste soorten Citadel verf:

CONTRAST
Citadel Contrast is een revolutionaire miniatuurverf waarmee je tegelijkertijd een basecoat én accenten toevoegt. Je hebt nog maar één Undercoat nodig. Door de contrasterende eigenschappen van dit product geef je je in één enkele lage diepte aan de verfbeurt van je miniaturen. Hierdoor is deze Citadel verf erg geschikt voor beginners.

TECHNISCHE TEXTUUR
Technische textuur is een dikke, vaak korrelige verfsoort die bedoeld is om de laatste textuur op je miniaturen aan te brengen. Schilder ongeveer de rotsen op de voet van je modellen of breng naar wens roestplekken aan. Deze Citadel verf wordt standaard als eindlaag aangebracht, voor een spectaculair effect.

SPRAY
De spray van Citadel is een eenvoudige basislak voor je miniaturen, waarmee je ze snel en gemakkelijk kunt primen. Het product is geschikt voor zowel kunststof als metalen modellen. Zo bereid je ze voor op de volgende lagen Citadel verf en garandeer je het beste resultaat.

Overige verfsoorten van Citadel
In principe zou je als beginner voldoende hebben aan Citadel Spray, Contrast en Technical Texture, maar voor de gevorderde Warhammer 40K-fan zijn er meer en technischere opties beschikbaar. Hiermee beschilder je je miniaturen naar hartenlust om precies dat resultaat te krijgen dat jij zoekt.

BASECOATS
Citadel Base lijkt in de kern van Spray, omdat dit een basecoat is waarmee je miniaturen kunt primen. Er zitten eigenlijk twee verschillen tussen deze twee soorten Citadel verf: Spray is ietwat eenvoudiger aan te brengen, terwijl Base in meer kleuren verkrijgbaar is. Welke optie jouw voorkeur heeft, is dus aan jou.

DRYBRUSH-VERF
Dry wordt specifiek gebruikt voor drybrushing. Dit is een wat dikkere verf die je snel toevoegt aan bepaalde aspecten van je miniaturen om te markeren. Door de dikkere textuur bestaande deze Citadel verf niet snel door tot in de kleinste uitsparingen van je modellen. Zo werkstellig je met gemak realistische lichteffecten en diepte.

LAYERING
Zoals de naam al vermoedt, is de Layer-verf specifiek bedoeld om meer lagen te maken. Deze verf brengt je direct aan op de basecoat (Spray of Base) en geeft je alle vrijheid om met verschillende kleuren en kleurcombinaties te spelen. In tegenstelling tot bij Contrast breng je bij Layer naderhand zelf nog diepte aan.

SCHADING
Het extra vloeibare schaduw is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk schaduwen te creëren. Door de dunnere consistentie vloeit hij eenvoudig in de uitsparingen van je modellen. Zo wordt het aanwezige schaduweffect extra versterkt en mogelijk.

AIR
De Air-verf is samengesteld om gebruikt te worden met een airbrush. Deze kleuren komen exact overeen met andere kleuren Citadel verf; het enige verschil is dus de aanbrengwijze. Mocht je dus liever airbrushen, dan zal dit product je voorkeur hebben.

Citadel

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite