Pai Technology - Merken
Pai Technology, leverancier van boeiende Augmented Reality STEAM-ervaringen, combineert de nieuwste technologische vooruitgang met onderzoek om innovatieve en leuke educatieve producten te maken. Technologie die uitblinkt in het koppelen van de ontwikkeling van kinderen aan technologie, wetenschap en kunst, de producten van Pai Technology versterken de verbeeldingskracht, stimuleren het oplossen van problemen en bevorderen kritiek! denken. De meermaals bekroonde producten zijn innovatief, creatief, veilig en vooral leuk!
 
Uw kinderen zullen groeien met Pai Technology
Het enige technologiebedrijf dat samenwerkt met ouders om de opleiding en ontwikkeling van hun kinderen te verbeteren door middel van leuk, fantasierijk spel op STEAM-basis.
 
Groei, ontwikkel en speel met Botzees
Botzees is een door wetenschap gesteunde blokset die speciaal is ontworpen voor de vroege kinderjaren. Deze grotere blokken met afgeronde randen zijn perfect voor kleinere handen. De producten zijn gemaakt van food-grade plastic en niet-giftige siliconen. Onze gepatenteerde ronde noppen laten de verbindingen vrij bewegen en creëren een geheel nieuwe bouwervaring.
 

Botzees Robotics
Botzees zijn schattige programmeerbare bots die JIJ bouwt en bestuurt met behulp van de nieuwste augmented reality. Botzees combineren constructie, creativiteit en codering om kinderen urenlang bezig te houden en te leren.

Botzees Junior
Pai Technology presenteert Botzees Junior, een innovatieve draai aan bouwen en bouwen! Botzees Junior is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en combineert traditionele constructie en digitaal spelen via een GRATIS, eenvoudig te volgen app.

 

Pai Technology

Pai Technology

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite