Robot Kitjes - Robotica - Educatieve Elektronica

Ontdek een wereld van STEM-educatie en innovatie met onze diverse selectie robotkits, waaronder Kitibot, Tobbie de Robot, Whadda Robot Kits, en zelfs robots op zonne-energie! Onze robotica biedt niet alleen urenlang plezier, maar ook waardevolle leermogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden.

Kitibot is de perfecte introductie tot robotica voor jonge ontdekkers, terwijl Tobbie de Robot een stap verder gaat met geavanceerde functionaliteiten en programmeermogelijkheden. Met onze Whadda Robot Kits kunnen kinderen hun eigen robotcreatie bouwen en aanpassen, waardoor hun verbeeldingskracht wordt gestimuleerd.

Onze robots op zonne-energie zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een hands-on ervaring in hernieuwbare energiebronnen. Elk van onze kits is ontworpen om de basisprincipes van STEM te belichten, waaronder wetenschap, technologie, engineering en wiskunde, en om kinderen te inspireren om te experimenteren, te problemen op te lossen en hun creativiteit te uiten.

Breng leren tot leven met onze boeiende robotica en bereid de volgende generatie voor op een toekomst vol mogelijkheden. Verken ons assortiment en ontdek de opwindende wereld van robotica en STEM-educatie vandaag nog!

Robot Kitjes

Filters
 1. Robot Tobbie II met Micro:Bit STEM - KSR20
  € 68,95 € 56,98
  Van € 79,95 Aan € 68,95
  Klik voor
  actuele levertijd
 2. RoboBloq Qoopers Robot
  € 185,00 € 152,89
  100% of 100
  Klik voor
  actuele levertijd
 3. KitiBot Starter Robot Kit Rupsband Versie
  € 89,95 € 74,34
  Van € 110,00 Aan € 89,95
  Klik voor
  actuele levertijd

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite