Eastron - elektrische meetinstrumenten - SOS Solutions

Eastron Electronic Instruments Co LTD is een van de toonaangevende hightechbedrijven van elektrische meetinstrumenten in China. Zij zijn gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van slimme meters en oplossingen. Met geavanceerde technologieën van intelligente meter hebben we veel verschillende producten ontwikkeld, met uitstekende prestaties, die onze klanten opties bieden.

Hen kijk op prestatie en kwaliteit is extreem hoog! Eastron volgt ISO9001: 2008 strikt bij de exploitatie, service en het beheer van elke verkoop. Eastron heeft voor haar productielocatie de MID (Measuring Instruments Directive) D van SGS verkregen. Eastron-producten waren geslaagd voor de Europese MID B-, CE-, ROHS 2.0-verificatie en voldeden aan de relevante IEC-, EN- en G / B-standaard. Met hoogwaardige producten en betrouwbare diensten heeft Eastron een onberispelijke reputatie opgebouwd bij klanten en partners in meer dan 50 landen.

Als een van de meest betrouwbare leveranciers van meters in China voor hoge kwaliteit, concurrerende prijs en uitstekende service na verkoop, biedt Eastron niet alleen de bestaande producten en diensten, we kunnen ook de producten en diensten ontwerpen en leveren waar onze klanten om vragen. Ze zijn er enorm trots op dat ze favoriet zijn bij onze klanten voor onze meters en oplossingen, vooral voor din rail energiemeters, paneelvermogensmeters, stroomtransformatoren, relais en timers en managementsystemen enz.

Om tegemoet te komen aan de uitdagingen van steeds veranderende industriële ontwikkeling, productontwerp en productieprocessen, worden ze voortdurend verbeterd, wat ervoor zorgt dat Eastron zijn concurrentievoordeel op de markt behoudt.

Eastron

Eastron

Filters

Project: HifiBerry

Kun jij extreem genieten van hoge
kwaliteit muziek waarbij je elk klein detail kunt horen?
Dan is dit project echt iets voor jou!

LEES MEER

Project: RetroPi Arcadekast

Een hele gave arcadekast
met de Raspberry Pi 3 B Retro Nintendo Game Console Emulator
onder de motorkap!

LEES MEER
Search engine powered by ElasticSuite