Beginnen met Strawbees

Gedreven door nieuwsgierigheid, schrijven we met enthousiasme over wat Strawbees docenten en studenten van elke leeftijd, doel en vaardigheid kan bieden: creatief denken!
 
Inleiding tot Strawbees

Bekijk deze inleidende video, het Education-team leert je de basisprincipes van wat je kunt bouwen met de constructieset, begrijpt Strawbees Learning en het platform dat eromheen is gebouwd, Strawbees CODE, en de vele rijke bronnen om creatief denken in de klas te ondersteunen.

 

Strawbees Learning Content
 
Op Strawbees Learning heb je toegang tot lesplannen, activiteiten en verkenningen, evenals verschillende manieren om erdoorheen te navigeren, waarbij verschillende leerstrategieën en verwachte resultaten worden benadrukt.
 

Activities

Lesson plans

Explorations

Activiteiten zijn basismodellen met stapsgewijze instructies, tips en uitdagingen waarmee u zowel studenten die het moeilijk hebben als studenten die een uitdaging nodig hebben, kunt betrekken. Ze kunnen leuk zijn om te bouwen of als onderdeel van een groter project, zoals een lesplan.

Lesplannen zijn begeleidende gidsen om te leren hoe u aan thematische projecten kunt deelnemen. Ze zijn diep geïnspireerd door de Creative Learning Spiral en het werk dat is ontwikkeld door de onderzoeksgroep Lifelong Kindergarten van het MIT Media Lab. De lesplannen zijn erop gericht docenten te helpen situaties te creëren waarin studenten creatief kunnen nadenken. U kunt een lesplan meerdere keren gebruiken zodat studenten hun projecten continu kunnen herhalen terwijl ze door de Creatieve Leerspiraal reizen.

Verkenningen zijn projecten en uitdagingen die u uw studenten kunt bieden, zodat ze specifieke vaardigheden kunnen opdoen en demonstreren op een manier waarop u ze kunt beoordelen. Ze zijn sterk geïnspireerd door op competenties gebaseerde benaderingen van onderwijs en richten zich op overdraagbare vaardigheden, ook wel bekend als 21st Century Skills. We splitsen deze op in subvaardigheden en bieden een suggestie van een rubriek voor elk ervan.

Eerste stappen met Strawbees Building

Handleiding

Begin met de STEAM Onboarding-gids om de bouwhandelingen, balken en algemene manieren van bouwen te leren. Na voltooiing van de kernactiviteiten om te beginnen met bouwen met connectoren en rietjes is het maken van:

  • Vormen - Platonische lichamen
  • Koppelingen - Mechanische arm
  • Machine - Mechanische kraan
Tetrahedron
Hexahedron
Octahedron
Dodecahedron
Icosahedron
 
Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite