PoE HAT Behuizing Pi Hut - Montage Instructies

Wat je nodig hebt

  • Raspberry Pi 4 Model B
  • Raspberry Pi PoE HAT
  • Pi Hut PoE HAT Case voor Raspberry Pi 4
1. De lasergesneden delen van de behuizing worden beschermd door een zelfklevende film die vóór montage moet worden verwijderd (dit is * zeer * therapeutisch), verwijder deze gewoon

2. Bevestig met behulp van de zwarte schroeven de 5 mm m / f afstandhouders aan de bodemplaat van de behuizing (deze kit gebruikt ook 6 mm m / f afstandhouders, dus zorg ervoor dat je de 4 kortere gebruikt!)

3. Plaats je Raspberry Pi 4 Model B bovenop deze afstandhouders met de SD-kaart boven de SD-uitsparing. Bevestig de 8mm m / f afstandhouders op de schroefdraad en plaats je PoE HAT bovenop:

4. Voeg vervolgens de resterende f / f-headers toe

5. Het monteren van de zijstukken is leuk en gemakkelijk - ze zullen eerst los zitten, maar maak je geen zorgen, het deksel en de schroeven aan de bovenkant houden de koffer mooi en knus bij elkaar.

6. Sluit de behuizing en schroef deze dicht met de overige zwarte schroeven.

Viola! Behuizing Compleet

OPMERKING: Acryl is een harde en stijve kunststof die gevoelig is voor spanningsconcentraties en een zekere mate van kwetsbaarheid deelt met glas. Acryl kan gemakkelijk krassen en moet worden schoongemaakt met een milde oplossing van afwasmiddel en warm water. Gebruik nooit reinigingsmiddelen die ongeschikt zijn voor acryl. Gebruik nooit een droge, schurende doek.

 

 

Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite