SOS Projecten

De producten uit onze webshop bieden eindeloze mogelijkheden. Met de Raspberry Pi maak je bijvoorbeeld je eigen programma of een interactieve deurbel. Ook op het gebied van Domotica en robotica kan er van alles gecreëerd worden. De mogelijkheden worden alleen beperkt door je eigen fantasie. Op deze pagina kun je als SOS members, elkaar inspireren en worden geïnspireerd door het delen van projecten.

 

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar inspirerende elektronica projecten? Op deze pagina vindt je ze, opgedeeld in drie categorieën: beginner, gevorderd en expert. Zo kun je aan de slag op jouw niveau.

 

Inspireer anderen

Deel hier jouw projecten, zo inspireer en help je anderen. Als beloning voor het delen ontvang je van ons 150 spaarpunten die je kunt gebruiken in onze webshop.

 

Hoe kan ik mijn project delen?

Deel jouw project door een e-mail te sturen naar marketing@sossolutions.nl. Voeg een Word-document toe met de volgende punten erin verwerkt:

  1. Beschrijving project van start tot eind. Bijvoorbeeld in de vorm van een fotoverslag of Youtubefilmpje.
  2. Categorie aangeven: beginner, gevorderd of expert.
  3. Benodigdheden benoemen: Onderdelen, producten, materialen en gereedschap
  4. Schatting bouwtijd
  5. Scherpe foto's

 

Spaarpunten als beloning

Als beloning voor het delen van jouw project ontvang je van ons 150 spaarpunten. De spaarpunten kun je vervolgens inwisselen voor korting in onze webshop.

Search engine powered by ElasticSuite