Tinkerkit Sensor Shield

Met het Sensor Shield v.2 kun je TinkerKit sensoren en schakelaars direct op de Arduino aansluiten zonder het gebruik van een breadboard . Het Shield heeft 12 standaard TinkerKit 3-pins aansluitingen. De 6 pinnen gelabeld I0 tot I5 zijn analoge ingangen. De pinnen gelabeld O0 door O5 zijn analoge uitgangen aangesloten op de PWM uitgangen van het...

€ 9,00 € 7,44
Ontvang bij aankoop
minimaal 4 SOS spaarpunten
(t.w.v. €0,40)i
In voorraad (bij Leverancier)
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

Met het Sensor Shield v.2 kun je TinkerKit sensoren en schakelaars direct op de Arduino aansluiten zonder het gebruik van een breadboard .

Het Shield heeft 12 standaard TinkerKit 3-pins aansluitingen. De 6 pinnen gelabeld I0 tot I5 zijn analoge ingangen. De pinnen gelabeld O0 door O5 zijn analoge uitgangen aangesloten op de PWM uitgangen van het Arduino board (het is mogelijk om deze te veranderen naar digitale ingangen zodat ze alleen nog hoog of laag rapporteren) .

De 4-pins TWI socket maakt communicatie met elk apparaat mogelijk met ondersteuning van het I2C-protocol via de Wire Library. 5V en GND zijn aanwezig op het socket. Let op: De I2C-bus op de Arduino maakt gebruik van analoge ingang 4 en 5, wanneer de TWI socket wordt gebruik zijn deze niet meer vrij om te gebruiken.

De 4-pins seriële aansluiting maakt het mogelijk om te communiceren met andere apparaten die seriële communicatie ondersteunen . 5V en GND zijn voorzien op de socket . Let op: Als je via de computer verzend en ontvangt is deze seriële aansluiting niet beschikbaar.

Meer informatie
Merk Adafruit
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Tinkerkit Sensor Shield
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten