Zidoo UHD3000 Media Player

Professionele Ultra-HD 4K HDR Home Theater HDD-mediaspeler met hifi-audio. Realtek 1619DR mediachipset plus XMOS USB ESS9068 DAC. Dolby Vision, HDR10 +, HDR. MQA, XMOS DSD512 / PCM768. 2xHDD baaien. 2xHDMI video / audio scheiding. RS232. Modern en efficiënt media browsen met Zidoo Media Interface.

Bestel nu en ontvang op 25-07-2024.
€ 999,95 € 826,40
Ontvang bij aankoop
minimaal 499 SOS spaarpunten
(t.w.v. €49,90)i
Op voorraad
Gratis verzenden
Nog 1 beschikbaar

Zidoo UHD3000 Media Player

Professionele Ultra-HD 4K HDR Home Theater HDD-mediaspeler met hifi-audio. Realtek 1619DR mediachipset plus XMOS USB ESS9068 DAC. Dolby Vision, HDR10 +, HDR. MQA, XMOS DSD512 / PCM768. 2xHDD baaien. 2xHDMI video / audio scheiding. RS232. Modern en efficiënt media browsen met Zidoo Media Interface.

Ultieme HiFi Vlaggenschip

 
UHD3000 is een ultieme mediaspeler die UHD-bioscoopspeler integreert met traditionele hifi-audiodecodering. UHD3000 toont het hoogtepunt van Zidoo's jarenlange accumulatie en innovatie op het gebied van de onderliggende decoderingstechnologie.
Het heeft niet alleen een uitstekend ontwerp en vakmanschap met top SOC en 4GB DDR4 + 32GB eMMC grote opslag, maar ondersteunt ook Dolby Vision VS10-beeldkwaliteitsengine en de meest geavanceerde 4K 12Bit HDR10 + / Dolby vision-decodering en output.
ESS 9068 DAC-audiodecodering wordt ondersteund, het leidt de ondersteuning voor MQA-, DSD512-hardwaredecodering, wat een bedwelmende hifi-muziekervaring oplevert.
 

Independent Dual Power Supply

 
UHD3000 digitaal circuit en analoog circuit zijn uitgerust met onafhankelijke voedingen.
Een groep grote ringkernvormige lineaire voedingen levert sterke en zuivere stroom voor audiocomponenten en heeft een uitstekende efficiëntie om interferentie van externe magnetische velden te verminderen.
Een andere groep schakelende voedingen is speciaal ontworpen voor digitale circuits. De efficiënte gelijkstroomoutput verbetert de kwaliteit van audio- en video-output.
 

ESS9068 Monitor-Level

DAC Audio Decoding

 
Zidoo heeft een diepe en langdurige strategische samenwerking bereikt met de ESS.
UHD3000 is de eerste die is uitgerust met een nieuwe generatie ESS 32-bit HyperStream ESS9068 DAC-decoderchip. Naast ondersteuning voor DSD512 en PCM768 @ 32bit-decodering, ondersteunt het ook drielaags 8 keer uitgebreid MQA-coderingsformaat hardwaredecodering. Het is de enige mediaspeler in het veld die MQA-hardwaredecodering ondersteunt.
 

XMOS + Dual Crystal Oscillators

 
UHD3000 is uitgerust met XMOS-chip. Het werkt perfect met de Zidoo-muziekspeler om audioformaten op masterniveau met ultrahoge sampling te verwerken en kan de originele gegevens 1: 1 zonder verlies overbrengen naar DAC met hoge index voor uitvoer met harde decodering. Twee uiterst nauwkeurige kristaloscillatoren (45,1584 MHz en 49,152 MHz) komen overeen met respectievelijk 44,1 KHz en 48 KHz multiplier-sampling, wat jitter effectief vermindert en zorgt voor een nauwkeurigere audiodecodering.
 

High-End HiFi Audio Decoding

 
UHD3000 heeft een USB DAC IN-poort, waardoor de audiofunctie aanzienlijk wordt uitgebreid. UHD3000 wordt een hoogwaardige audiodecoder na aansluiting op een muziekstreamer met SUB-uitgang. De geluidskwaliteit is zo goed als een high-end onafhankelijk decoderingsapparaat.
 

Signaal Volledig in Balans

 
UHD3000 heeft een volledig gebalanceerd ontwerp voor de RCA-stereo-uitgang, XLR-uitgang en DAC-decodering. Het biedt een betere immuniteit tegen ruis. De kanaalscheidingsgraad is verbeterd en de signaalkwaliteit is stabieler en krachtiger door de gedeelde lus te elimineren.
 

Vakmanschap en handmatig uitgekozen componenten

 
UHD3000 analoge uitgang kan audiofiele geluidskwaliteit op monitorniveau weergeven. Het circuitontwerp en de materialen zijn met de hand uitgekozen. Het moederbord is gemaakt van immersion gold-technologie, die is uitgerust met vier audiofiele operationele versterkers en geselecteerde audiofiele hulpcomponenten, waaronder NICHCON, WIMA, ELNA enz. Elk detail is gemaakt met grote moeite om de audiokwaliteit te verbeteren.
 

Krachtige Performance met goede Chipset

 
UHD3000 is uitgerust met Realtek RTD1619DR A55 hexa-core 64-bit high-performance processor, wat een grotere busprocessorcapaciteit, reactiesnelheid en efficiëntere berekening is. De sterke decoderingsprestaties dragen bij aan een uitstekende audiovisuele weergave.
 

Ruim geheugen en interne opslag

 
2GB DDR4 groot geheugen wordt geleverd met een snelle en soepele afspeelrespons, waardoor u kunt genieten van prachtige films en muziek. 32GB eMMC super interne opslag ondersteunt om massa's favoriete apps te installeren en meer mogelijkheden te creëren voor audiovisueel entertainment.
 

HDD Bays en HDMI AV gescheiden uitgang

 
De UHD3000 heeft twee HDD-bays, dit zijn onafhankelijke SATA3.0-datapoorten en elk ondersteunt harde schijven tot 16 TB. Dubbele HDMI-poorten ondersteunen afzonderlijke audio- en video-uitvoer. Het is de beste keuze voor audio- en videoliefhebbers met 4K @ 60P HDR 12-bits en native 3D meeslepende audio-uitvoer.
 

4K HDR Video Technologie

Zidoo zet zich al geruime tijd in voor de verkenning van toonaangevende technologieën in de audiovisuele industrie om gebruikers de ultieme ervaring te bieden. UHD3000 is uitgerust met een Realtek RTD1619DR hexa-core A55-processor, die HEVC / H.265 gecodeerde 4K HDR-beelden gemakkelijk kan decoderen. 3840 x 2160 60 Hz 4K-uitvoer wordt ondersteund. De ingebouwde Dolby Vision VS10-beeldkwaliteitverwerkingsprocessor ondersteunt Dolby Vision LLDV-verwerking, zelfs gewone film kan worden verwerkt om de beste beeldkwaliteit te krijgen.

Accurate Frame Rate Switching

UHD3000 ondersteunt het automatisch en nauwkeurig wisselen van originele resolutie en framesnelheid (23.976,59.94,25,30,50 en 60). Het nieuwe automatische schakelalgoritme maakt het mogelijk om de omschakeling van de filmframesnelheid vooraf te voltooien om een ​​soepele en integrale filmweergave te garanderen.

Dolby Vision VS10 Image Quality Engine

UHD3000 integreert de Dolby Vision VS10-beeldmotor, die geavanceerde dynamische metagegevensverwerkingstechnologie heeft toegepast, zodat de meest geschikte helderheid kan worden uitgevoerd voor beelden en scènes van elk frame. Schaduwen zijn donkerder terwijl hoge lichten helderder zijn. Zelfs in de donkere en zwakke lichtomgeving kan het ook het beste visuele effect vertonen. Ongeacht welke formaten (Dolby Vision, HDR, HLG, SDR enz.) Of weergaveapparaten, of het nu gaat om HDR-uitvoer of SDR-conversie, ze kunnen allemaal de kleurnauwkeurigheid behouden en klanten een goede ervaring bezorgen. Zelfs normale tv's kunnen Dolby Vision-technologie ervaren.

Higher Level HDR10+ 

UHD3000 neemt het voortouw met het toevoegen van HDR10 + -technologie, die niet alleen een piekhelderheid tot 4000 nits kan weergeven, maar ook de metagegevens voor elk frame nauwkeurig kan verwerken. Namelijk, kleuren en helderheidsniveaus worden frame voor frame en scène voor scène verkregen, afbeeldingen kunnen in details worden weergegeven met een breed dynamisch contrast en rijkere kleuren.

12Bit Color Depth

De nieuwe beeldengine van UHD3000 ondersteunt niet alleen decodering van 10 bits (ongeveer 1,07 miljard kleuren) en uitvoer met een resolutie van 4K 60 Hz, maar ondersteunt ook een hogere 12-bits kleurdiepte (ongeveer 68 miljard kleuren). 12 bit heeft levendige kleuren en natuurlijke kleurovergangen.

Wider Color range

UHD3000 ondersteunt BT.2020 breed kleurbereik dat 75% natuurlijke kleuren kan weergeven en dichter bij wat menselijke ogen zien, terwijl traditionele BT.709 slechts 35% natuurlijke kleuren kon weergeven. Het heeft heldere en opvallende kleuren, rijke en volle afbeeldingen en een beter gevoel van ruimte, driedimensionaal en gelaagdheid.

Android 9.0

Gebaseerd op een diepgaande ontwikkeling van Android 9.0, zijn de systeemprestaties van UHD3000 sterk verbeterd met betere stabiliteit en compatibiliteit. Er kunnen massa's apps worden geïnstalleerd. DRM widevine L1 wordt ook ondersteund.

Cool Poster Wall

UHD3000 wordt geleverd met een nieuw beheersysteem voor filmposters in een nieuw algoritme. Het heeft beknopte navigatie, gepersonaliseerde categorie, weergave van opnamen en aangepaste verzameling enz. Het maakt het verzamelen van films gemakkelijker en verbetert de efficiëntie van het beheer van massafilms volledig.

Smooth Blu-Ray Seamless Branching Playback

UHD3000 optimaliseert de video-afspeelengine, die de naadloze weergave van Blu-ray-vertakkingen verbetert en afscheid neemt van stotterende en rommelige afspeelproblemen. BD- en UHD Blu-ray-menu's worden afgespeeld alsof u in een bioscoop van films geniet.

Convenient Subtitle Download And Subtitle Setting

UHD3000 ondersteunt het downloaden van ondertitels en meerdere ondertitelformaten zoals PGS, ASS, SSA, SUP, SUB, SRT, enz .; Lettertype, kleur, speciale effecten en locatie van de ondertitels kunnen allemaal worden aangepast; De helderheid van grafische ondertitels (ingesloten PGS en externe ASS-ondertitels met speciale effecten) kan worden aangepast, wat voorop liep in de branche; Gedwongen ondertitels in MKV- en Bluray-formaat worden ook ondersteund.

Slimme Muziek Bibliotheek

Muziekbibliotheek kan worden gegenereerd vanaf zowel netwerkstation als lokale harde schijf. Het is zo krachtig dat we massa's audiobestanden kunnen verzamelen en beheren en kunnen genieten van muziek zonder verlies.

Master-Tape Level Audio Decoding

UHD3000-muziekspeler ondersteunt het afspelen van zowel verliesvrije formaten FLAC, WAV, APE, DTS, enz. Als muziekformaten op masterniveau MQA, DSD512 (SACD ISO / DFF / DSF / DSD). Diverse bemonsteringsformaten, cd-rom-weergave en cd-rippen worden ook ondersteund (externe CR-ROM is vereist).

Muziek Streamen

De UHD3000 kan niet alleen audiobestanden afspelen op lokale opslagapparaten via DAC-decodering, maar ook muziek streamen van DLNA, Roon Ready, Spotify en andere muziekstreaming-apps van derden, waardoor gebruikers hun favoriete muziek uit verschillende toepassingen kunnen kiezen.

Network Sharing Protocol

HD3000 ondersteunt Gigabit-netwerkoverdracht, het zou kunnen werken met NFS, SMB v1 / v2 / v3-netwerkprotocollen. Het scant automatisch alle beschikbare netwerkstations in het LAN en leest gegevens snel en betrouwbaar. NAS, pc en andere servers worden ondersteund. Ondertussen ondersteunt de mediaspeler zelf SMB om bestanden op de harde schijf te delen.

Zidoo Controller App

De Zidoo Controller APP kan mediaspelers naadloos in LAN besturen. Thuisbioscoop en muziekspeler kunnen op een mobiele telefoon worden ingesteld zonder het afspelen van audio en video te onderbreken. Muziek kan worden afgespeeld zonder het weergaveapparaat in te schakelen. En mediaspelers kunnen zonder afstandsbediening worden in- en uitgeschakeld.

Klik hier om een aantal printscreens van de app te bekijken.

Smart Control System

Afgezien van de Zidoo Controller mobiele telefoon APP, ondersteunt Zidoo ook HTTP (standaard WOL wordt ondersteund), RS232, HDMI CEC, Bluetooth en IR-besturingsmethoden voor een slim besturingssysteem.

 


Meer informatie
Artikelnummer zidoo-uhd-3000
Merk Zidoo
Garantie 2 Jaar
Afmetingen 430mm x 320mm x 80mm
Gewicht 5.53kG
Materiaal Aviation Aluminum Alloy
Kleur Zwart
Aansluitingen
 • USB Audio DAC IN Compatible with Windows 7/10,MAC OS,Android system, supporting up to dual channels Native DSD512;
 • PCM up to 768KHz@32bit PCM input decoding
 • Frequency Range 20Hz-20KHz +/-0.35dB
 • SNR >128dBrA
 • THD+N < 0.00026%
 • Voltage Output (XLR) 4.0±0.4Vrms. (RCA) 2.2±0.2Vrms.
 • DNR >125dB
 • Crosstalk >135dBrA
 • RCA Analog Video CVBS video output
 • Coaxial SPDIF(2.1CH/5.1CH) output
 • Optical SPDIF(2.1CH/5.1CH) output
 • USB Audio Out Support DSD Native output,up to DSD512,PCM 768KHz@32bit output
 • Ethernet 1*RJ-45(10/100/1000Mbps), support WOL (Wake on LAN)
 • Wi-Fi 2.4G+5G dual band Wi-Fi 、 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO 867Mbps, high gain antennas
 • Bluetooth BT 4.2

 

Processor (CPU) Realtek RTD1619DR ARM Cortex-A55(hexa-core)
GPU ARM Mali-G51 MP3
Intern Werkgeheugen (RAM) 32GB eMMC
Geheugen 4GB DDR4
Besturingssysteem Android
Stroomvoorziening 110V – 120V ~ / 220V – 240V ~, 50/60Hz AC
Verbindingen
 • USB Audio DAC IN Compatible with Windows 7/10,MAC OS,Android system, supporting up to dual channels Native DSD512;
 • PCM up to 768KHz@32bit PCM input decoding
 • Frequency Range 20Hz-20KHz +/-0.35dB
 • SNR >128dBrA
 • THD+N < 0.00026%
 • Voltage Output (XLR) 4.0±0.4Vrms. (RCA) 2.2±0.2Vrms.
 • DNR >125dB
 • Crosstalk >135dBrA
 • RCA Analog Video CVBS video output
 • Coaxial SPDIF(2.1CH/5.1CH) output
 • Optical SPDIF(2.1CH/5.1CH) output
 • USB Audio Out Support DSD Native output,up to DSD512,PCM 768KHz@32bit output
 • Ethernet 1*RJ-45(10/100/1000Mbps), support WOL (Wake on LAN)
 • Wi-Fi 2.4G+5G dual band Wi-Fi 、 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO 867Mbps, high gain antennas
 • Bluetooth BT 4.2
Features Overig
 • RS232 Control Interface Type RS232 standard 9 pin serial port (provide complete control protocol commands)
 • IP Protocol HTTP Protocol Control 4,HTTP API,WOL (provide complete protocol code description)
 • ZIDOO Controller Cell Phone APP IOS、Android ZIDOO Controller APP(turn on/off ZIDOO media players)
 • Remote Control Bluetooth IR learning remote control
 • Image Format JPG, JPEG, PNG, GIF, JPS etc.
 • HDD Playback "HDD format: EXT3, EXT4, NTFS, FAT32, EXFAT;
 • Support capacity up to 16TB, support to insert different HDDs and USB disks at simultaneously."
 • LAN Playback Support NAS playback and NFS, SMB V1, SMB V2, DLNA multiple network protocols
 • "Dolby Vision VS10 Image Quality Engine "De nieuwe generatie RTD1619DR integreert een Dolby Vision VS10-beeldverwerkingsengine op systeemniveau, die niet alleen hoogwaardige Dolby Vision low latency (LLDV) kan produceren, maar ook in alle gevallen de beste beeldkwaliteit krijgt. formaten (Dolby Vision, HDR, HLG, SDR, enz.) en weergaveapparaten, of het nu gaat om HDR-uitvoer of SDR-omzetting, het behoudt kleurprecisie en krijgt zoals altijd een uitstekende beeldkwaliteit.
 • Home Theater 4.0 Mooie en krachtige Home Theater 4.0 ondersteunt automatisch scannen van posters, categoriseren van films en tv-series, automatisch bijwerken, aangepaste posterlay-out, handmatig matchen, handmatig vervangen van posters, matching van filmtrailers, filmaanbeveling, aangepaste classificatie enzovoort.
 • Ondertiteling Ondersteuning voor het online downloaden van ondertitels, ondersteuning voor ondertitelformaten ASS, SSA, SUP, SUB, SRT etc. en geforceerde ondertitels, lettertype, kleur, effect en positie aanpassen. Het kan de helderheid van ingebouwde PGS-ondertitels en externe grafische speciale effecten-ondertitels aanpassen, waardoor het probleem dat het witte HDR-lettertype op de harde schijf te helder is, effectief wordt opgelost.
 • Muziekspeler Genereer automatisch artiesten, albumhoezen en genres online. Ondersteuning van CUE-trackweergave en weergave van muzieklijsten, online matching van songteksten en APP-bediening. Genieten van muziek zonder de Zidoo-mediaspeler aan te zetten.
 • Lossless Audio-ondersteuning MQA, DSD (SACD ISO, DFF, DSF), doorbreek de Android SRC-limiet, ondersteunt tot 192 KHZ sampling-frequentie via HDMI- en SPDIF-uitvoer, USB-audio kan tot native DSD 512 ondersteunen.
 • Blu-ray naadloze vertakking afspelen Ondersteunt Blu-ray naadloze vertakking afspelen zonder bevriezingsprobleem.
 • UHD Blu-ray-menu Ondersteuning voor Blu-ray-navigatiemenu voor UHD- en BD-films
 • DRM-ondersteuning DRM widevine L1
 • CD-weergave Ondersteuning voor verbinding met externe cd-rom en het rippen van cd's
 • Muziekstreaming Perfect verbonden met ROON Ready en Spotify om muziekstreaming te ondersteunen
 • SMB Sharing Ondersteunt SMB Sharing in hetzelfde LAN om opslagapparaten te lezen en te schrijven die op de speler zijn aangesloten.
 • ZIDOO Controller App Control Exclusieve Zidoo Controller App kan naadloos Zidoo mediaspelers in hetzelfde LAN bedienen. Het kan gegevens van Home Theater en Muziekspeler synchroniseren, muziek afspelen zonder afstemmen op Zidoo mediaspelers en mediaspeler in- / uitschakelen zonder afstandsbediening.
Audio
 • Audio Format Support Native MQA, SACD ISO, DFF, DSF, APE, FLAC, WAV, DTS, MP3, AAC, M4A, OGG, AIF, M4R, MP2, AMR, CUE track.
 • Maximum Sampling Up to DSD512/768KHz@32bit PCM
Video
 • Resolution and Frame Rate Support accurate frame rate and resolution switching (23.976,59.94,25,30,50,60).
 • Video Decoding Support HEVC/H.265/10bit/12Bit、HDR10,HDR10+,Dolby Vision hard decoding
 • Video Format BD/UHD BDMV/ISO, MVC 3D((Blu-ray、MKV), MKV, M2TS, MTS, TS, MP4, MOV, AVI, WMV, MPG, MPEG, VOB, FLV, 3GP, TP etc.
Handleidingen
Standaard Meegeleverd
 • Zidoo UHD3000
 • IR + Bluetooth-afstandsbediening
 • IEC C13-voedingskabel
 • 2x2T2R-antenne
 • HDMI-kabel
 • Gebruikershandleiding

 

Short Description

Professionele Ultra-HD 4K HDR Home Theater HDD-mediaspeler met hifi-audio. Realtek 1619DR mediachipset plus XMOS USB ESS9068 DAC. Dolby Vision, HDR10 +, HDR. MQA, XMOS DSD512 / PCM768. 2xHDD baaien. 2xHDMI video / audio scheiding. RS232. Modern en efficiënt media browsen met Zidoo Media Interface.

Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zidoo UHD3000 Media Player
Uw waardering
Vragen over dit product
Projecten
 1. Zidoo Applicatie

Stuur je eigen project in
En ontvang SOS spaarpunten
Project insturen
Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite