DoorBird IP I/O Deur Controller A1081

De A1081 DoorBird I / O-deurcontroller biedt manipulatiebestendige besturing van maximaal drie deuren of poorten via een netwerk. Het kan worden geïnstalleerd in een beschermd binnengebied, zoals een schakelkast in de kelder en kan via het netwerk worden aangesloten op het Deurstation IP-videodeurstation. Er mogen geen fysieke draden tussen de deur of poort en het deurstation worden aangesloten. De DoorBird I / O-deurbesturing elimineert daarom het risico van kortsluiting en het activeren van de elektrische deuropener in geval van ongeoorloofde verwijdering van het deurstation en maakt uw woning / gebouw veiliger.

€ 191,99 € 158,67
Ontvang bij aankoop
minimaal 95 SOS spaarpunten
(t.w.v. €9,50)i
Niet in voorraad
Bestel als pre-order en ontvang het artikel wanneer het weer op voorraad is.

De A1081 DoorBird I / O-deurcontroller biedt manipulatiebestendige besturing van maximaal drie deuren of poorten via een netwerk. Het kan worden geïnstalleerd in een beschermd binnengebied, zoals een schakelkast in de kelder en kan via het netwerk worden aangesloten op het Deurstation IP-videodeurstation.
Er mogen geen fysieke draden tussen de deur of poort en het deurstation worden aangesloten. De DoorBird I / O-deurbesturing elimineert daarom het risico van kortsluiting en het activeren van de elektrische deuropener in geval van ongeoorloofde verwijdering van het deurstation en maakt uw woning / gebouw veiliger.

De verbinding van de DoorBird I / O-deurcontroller met het netwerk kan worden gerealiseerd via netwerkkabel (PoE-bekabeling) of WIFI.
Alle signalen tussen het deurstation en de DoorBird I / O-deurcontroller worden sabotagebestendig en versleuteld volgens de bankstandaarden.
Er kunnen maximaal drie elektrische deuropeners worden aangesloten op onafhankelijke en configureerbare NO / NC-relaiscontacten op de I / O-deurcontroller, terwijl de bedrading van buitenaf ontoegankelijk blijft.
Het knoeien met een kortsluiting of een externe spanningsbron is daarom voorbestemd. Terwijl dit type relais gewoonlijk wordt aangeduid als geïsoleerd veiligheidsrelais, kan de DoorBird I / O-deurregelaar veel meer.
Het is in staat om te controleren of een deur of poort op dat moment open is en biedt de mogelijkheid om twee externe sensoren zoals b.v. een bewegingssensor of een contactschakelaar.
Dit kan worden gebruikt om een volgende actie uit te voeren, waaronder een alarmmelding voor een smartphone of tablet.
Er is geen beperking met betrekking tot het aantal DoorBird I / O-deurcontrollers dat kan worden aangesloten op een DoorBird IP-videodeurstation op een netwerk. Alle deuren en poorten die op de I / O-deurcontroller zijn aangesloten, kunnen op elk moment via de DoorBird-app worden geactiveerd. Dat betekent dat bewoners gemakkelijk deuren en poorten van overal ter wereld kunnen openen via een smartphone- of gebeurtenisconfiguratie (bijvoorbeeld RFID of codecode).

Product Specificaties

  • Merk: DoorBird
  • Garantie: 2 jaar

Extra:

Meer informatie
Merk DoorBird
Reviews
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:DoorBird IP I/O Deur Controller A1081
Uw waardering
Vragen over dit product
Projecten
  1. DoorBird de slimste deurbel van 2019

Stuur je eigen project in
En ontvang SOS spaarpunten
Project insturen
Gerelateerde producten