Fibaro Flood sensor (overstromingssensor) FGFS-101

Fibaro Flood sensor (overstromingssensor) FGFS-101     Product Omschrijving Specificaties Reviews Handleidingen De Fibaro z-wave overstromingssensor (z-wave floodsensor) is een prachtig ontworpen z-wave sensor met diverse mogelijkheden. Naast bewaken van een mogelijke overs...

€ 59,99 € 49,58
Ontvang bij aankoop
29 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,90)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

Fibaro Flood sensor (overstromingssensor) FGFS-101

  •  

De Fibaro z-wave overstromingssensor (z-wave floodsensor) is een prachtig ontworpen z-wave sensor met diverse mogelijkheden. Naast bewaken van een mogelijke overstroming middels de gevoelige sensoren bevat de sensor ook een tilt functie een temperatuursfunctie en een alarm sirene. Het is mogelijk om een externe voeler aan te sluiten.

 

 

Tiltsensor

De ingebouwde tiltsensor meet bewegingen van meer dan 15 graden. De zwave watersensor geeft een melding wanneer iemand probeert de sensor te verplaatsen of wanneer er mee geknoeid wordt

Temperatuur sensor

De temperatuursensor kan gebruikt worden om het verwarmingssysteem te informeren over de huidige kamertemperatuur (z-wave temperatuur sensor), maar kan ook dienen als waarschuwing voor snelle temperatuur wisselingen (bijvoorbeeld bij brand).

Z-wave Alarm sirene

De ingebouwde sirene gaat aan wanneer iemand met de unit knoeit, of wanneer er gevaar dreigt (bij overstroming of plostelinge temperatuur toename)

RGB waarschuwingslamp

De zwave multisensor heeft een ingebouwde RGB led die u kan informeren over de status van bepaalde gebeurtenissen

De zwave multisensor wordt gevoed door een batterij die een levensduur van 2,5 jaar heeft. Desgewenst kunt u hem ook aansluiten via een externe voeding.

Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Fibaro Flood sensor (overstromingssensor) FGFS-101 as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten
Meer van dit merk