Raspberry Pi Zero 1.3

97% of 100

Dit is de kleinste en goedkoopste Raspberry Pi van dit moment. Het board is slechts de helft in grootte vergeleken met de Raspberry Pi Model A+, maar biedt bijna dezelfde mogelijkheden! Alles is klein aan de Raspberry Pi Zero. Het board is 65mm x 30mm x 5mm groot, bevat een mini camera aansluiting, een microSD slot, mini HDMI, 2x microUSB (een voor USB en een voor voeding) en het stroomverbruik is idle slechts 100mA en 140mA bij volle belasting. Let op! Maximaal 1 per klant. Wij behouden ons het recht voor om herhaalbestellingen te annuleren.

Ontvang bij aankoop
minimaal 2 SOS spaarpunten
(t.w.v. €0,20)i
In voorraad
Gratis verzenden
Product op voorraad
Zelf samenstellen:
Welke behuizing moet ik kiezen?
Behuizing

Maak je Raspberry Pi compleet met een behuizing die voldoet aan jouw wensen. Er zijn diverse soorten behuizingen beschikbaar die allen geschikt zijn voor de Raspberry pi 3. Het enige verschil is het materiaal en het design. Kies voor jouw favoriete kleur en vorm en maak van jouw Raspberry Pi een Design Pi.

Tip: Met de SOS Cabrio behuizing zijn de 40 pins GPIO connectors, camera aansluiting en HDMI aansluiting toegankelijk.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke geheugenkaart moet ik kiezen?
Raspberry Pi Geheugenkaart

De keuze in de het aantal GB en software is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je een voorgeïnstalleerde Micro SD-kaart met Raspbian, dan heb je keuze uit 8GB, 16GB en 32GB. De Micro SD-kaart met 8GB opslag biedt voldoende ruimte voor algemeen gebruik. Ben je van plan om diverse plug-ins op Raspbian te installeren kies dan voor meer GB.

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen software te installeren, kies dan voor een lege Micro SD-kaart. De grootte van de GB’s is afhankelijk van de grootte van de software die je wilt installeren. Kijk daarom eerst hoe groot de software is die je wilt installeren met de bijbehorende plug-ins.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke voeding moet ik kiezen?
Voeding

Het kiezen van de juiste voeding hangt af van het gebruik. De Raspberry Pi heeft minimaal 1A nodig, alle voedingen voldoen aan dit verbruik. Hoe hoger de Ampère van de voeding, hoe meer je kunt aansluiten. Ben je van Plan om een externe HDD of USB apparaten aan te sluiten? Kies dan voor de 2,5A voeding. Pak je het grootser aan door wellicht meerdere HDD’s of led strips aan te sluiten? Kies dan voor de 3A Voeding.

Tip: Een hogere Ampere voeding heeft geen invloed op de prestaties, wanneer niet de volle 3A gebruikt. Ben je in de toekomst grootse dingen van plan met de Raspberry Pi? Wees dan voorbereid en kies voor een hogere Ampere zoals bijvoorbeeld de 3A Voeding.

Laat meer opties zien Verberg opties
Heb ik een heatsink nodig?
Heatsink

Ga jij je Raspberry Pi intensief gebruiken? Dan is het een goed idee om je Raspberry Pi te voorzien van heatsinks. Een Heatsink geleidt de warmte beter en zorgt ervoor dat de CPU sneller afkoelt. Voor normaal gebruik is het toevoegen van de heatsink niet nodig, de Raspberry Pi kan de warmte dan prima aan.

Tip: Het verschil tussen de aluminium heatsink en koperen heatsink, is dat de koperen versie de warmte net wat beter geleid.

Wat kun je met een card reader?
Card Reader

De Raspberry Pi heeft één MicroSD kaart ingang. Wanneer je van plan bent meerdere SD kaarten te gebruiken, is de Card Reader een echte must have. Daarnaast is deze klein en makkelijk aan te sluiten en voor meerdere toepassingen beschikbaar, zoals voor je laptop of desktop pc.

Wat kun je met de Startergids?
Startergids

Ontdek de vele mogelijkheden van dit kleine computertje! Speciaal voor de Raspberry pi 3 is dit de vernieuwde en volledig bijgewerkte uitgave van de gids.

Met behulp van extra hardware of andere hulpmiddelen kun je de Pi omtoveren in een beveiligingscamera, een oscilloscoop, videospeler, of wordt de Pi zelfs geschikt om de ruimte in te gaan (Astro Pi) - om maar een paar voorbeelden te noemen die besproken worden. Daarnaast kun je je verdiepen in het weer en/of het milieu en ook van de Pi een boordcomputer maken voor in je auto. Zelfs een speciale versie van Microsofts nieuwe besturingssysteem Windows 10 is erop te installeren.

Zoveel nieuwe mogelijkheden gebundeld in de vernieuwde Raspberry Pi voor Beginners Starter Gids.

Tip: Bekijk ook eens de projecten pagina van SOS Solutions. Boordevol met nieuwe ideeën en tips van mede SOS Members.

Hoe stel ik mijn pakket samen?
Standaard Inbegrepen

In iedere set zit een basisproduct die altijd inbegrepen zit. Dit kun je zien onder het kopje “Zelf samenstellen:”.

Daarnaast kan het zijn dat enkele optie keuzes ook standaard inbegrepen zijn. Deze opties herken je aan de €0,- prijs.

Wil je je pakket uitbreiden? Klik dan de producten aan die je toe wilt voegen. Je zult zien dat de totale prijs zich aanpast en de producten worden toegevoegd aan de balk onderin het scherm.

Tip: Klik op de vragen onder de optie keuzes om hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste optie.

Raspberry PI Zero - VERSIE 1.3   + € 0,00 € 0,00

€ 10,94 € 9,04

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  Dit is de kleinste en goedkoopste Raspberry Pi van dit moment. Het board is slechts de helft in grootte vergeleken met de Raspberry Pi Model A+, maar biedt bijna dezelfde mogelijkheden! Alles is klein aan de Raspberry Pi Zero. Het board is 65mm x 30mm x 5mm groot, bevat een mini camera aansluiting, een microSD slot, mini HDMI, 2x microUSB (een voor USB en een voor voeding) en het stroomverbruik is idle slechts 100mA en 140mA bij volle belasting.

  Let op! Maximaal 1 per klant. Wij behouden ons het recht voor om herhaalbestellingen te annuleren.
  Wij vragen u een behuizing te kiezen, deze optie hebben wij verplicht moeten maken omdat de Pi Zero (zero marge) bevat, en wij teveel bestellingen met enkel een losse Pi Zero moeten versturen.

  Net als de A+ en de B+ heeft de Pi Zero een single core CPU op 1GHz en 512MB RAM. De GPIO header is niet gesoldeerd zodat je afhankelijk van je project kan bepalen of er een header op moet worden gesoldeerd, en wat voor een. Dit geeft je veel vrijheid hoe je de Pi Zero wilt gebruiken.

  Het kleine formaat brengt wel wat beperkingen met zich mee. Om met de Raspberry Pi Zero aan de slag te gaan heb je een mini HDMI naar HDMI adapter en een microUSB OTG kabel nodig. We hebben een bundel beschikbaar om je snel op weg te helpen!

  Let op! Dit is enkel het board, vergeet niet de benodigde adapters mee te bestellen zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe Pi Zero!

  Let op: indien u een koelsetje besteld, let er dan op dat u de officiële Pi Foundation behuizing er bij kiest, dit is namelijk de enige behuizing waarbij een koelblokje in de behuizing past.

  Indien u een Wi-Fi adapter besteld,dient u hier ook een micro-USB naar USB OTG kabel bij te bestellen.

  Product Specificaties

  • Garantie: 2 jaar

  Fysieke eigenschappen

  • Afmetingen zijn 65mm x 30mm x 5mm
  • microSD Slot
  • mini HDMI connector
  • microUSB voor data
  • microUSB voor voeding
  • mini Camera connector (camera adapter kabel nodig)
  • ongesoldeerde 40-pin GPIO header (zelfde pinout als de andere Pi's)

  Features overig

  • BCM2835 (zelfde als de Pi 1) maar geclocked op 1GHz (40% sneller)
  • 512MB RAM


  Meer informatie
  Merk Raspberry Pi
  Reviews
  1. Topper met snelle service

   Door

   op

   Verified Purchase

   Precies op tijd afgelevert. Goed verpakt! Enige minpuntje is dat niet goed duidelijk was of dit bordje wel of niet WiFi had, dit bordje heeft GEEN WiFi of Bluetooth voor toekomstige kopers!

   Uitstekende service, ik zou hier zo weer bestellen!
   1 opmerkingen Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  2. Perfect ook goed verzonde met 2 dagen binnen en doet het perfect!!!!!!!!!

   Door

   op

   Verified Purchase

   Snel goed werkt naar behoren ik zou hem kopen als je het goede bestuuringstisteem er op zet is hij evensnel als een aple air
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  3. Handig apparaat, 10/10 would recommend -IGN

   Door

   op

   Verified Purchase

   Titel ^
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  4. Zo klein, zo tof

   Door

   op

   Verified Purchase

   Ik heb deze besteld om een solid state usb cdrom device mee te maken, waarvoor zero’s erg geschikt is.

   Vlot geleverd en zonder schade, zoals eigenlijk altijd bij sossolutions
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  5. Moeilijk aan te komen, leuk om eentje te kunnen kopen

   Door

   op

   Verified Purchase

   Prima ding, doet veel voor erg weinig geld
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  6. perfect als kleine webserver voor een klein prijsje .

   Door

   op

   Verified Purchase

   performance is wat je verwacht van een single core 1ghz cpu , laag stroom verbruik vergt wel accessoires (geen wifi / nic) en beetje kenis om werkend te krijgen.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  7. Snel verzending.

   Door

   op

   Verified Purchase

   Prima
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  8. Ideale starter voor arcade project

   Door

   op

   Verified Purchase

   Voor de bouw van mijn arcade project de Pi0 gekozen i.v.m. de lage kosten. Dacht hiermee goed uit de voeten te kunnen maar merk toch wel dat ik beter voor de Pi0w had kunnen gaan door de beperkte verbindingen. Met een Apple usb-ethernet adapter in ieder geval netwerk connectie kunnen maken voor remote access.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  9. Vlot en correct

   Door

   op

   Verified Purchase

   Prima
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  10. leuk en voor een heel nette prijs

   Door

   op

   Verified Purchase

   leuk en voor een zeer acceptabele prijs, zeer snel geleverd
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  11. Het bevalt zo goed dat ik er nog wel een paar wil bestellen!

   Door

   op

   Verified Purchase

   Ik de Raspberru Pi Zero besteld en ben daar nu druk mee aan het ontdekken. Het ziet er geweldig uit en ik heb er veel zin in.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  12. Super klein en handig voor een even zo kleine prijs

   Door

   op

   Verified Purchase

   Raspberries zijn altijd van topkwaliteit, erg leuk voor alle soorten projecten.
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  13. Leuk compact computertje!

   Door

   op

   Verified Purchase

   Geweldig klein computertje. Was een cadeau voor iemand, maar zou er zelf ook veel leuke projectjes mee kunnen maken!
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  14. Super apparaat

   Door

   op

   Verified Purchase

   Prima voor het gebruik als audio media speler(volumio). Handig weg te stoppen achter de versterker door het formaat
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  15. Goed!

   Door

   op

   Verified Purchase

   5 dagen verzending naar Belgie
   Plaats een opmerking Was dit behulpzaam? Thank you for your feedback! You already voted Sorry, we failed to record your vote. Please try again
  Bekijk alle 37 reviews
  Post a comment
  as
  Annuleer
  Je plaatst een review over: Raspberry Pi Zero 1.3
  Uw waardering

  Vragen over dit product
  Gerelateerde producten