UniPi Board

Het UniPi board is ontworpen speciaal voor de goedkope en gemakkelijk te gebruiken Raspberry Pi mini computer. Het heeft 8 changeover relays, 14 digitale ingangen, een single channel 1wire interface, 2 analoge 0-10V ingangen en een analoge 0-10V uitgang. Verder is de tweede I2C-poort van de RPI voorzien van een 5V level converter en ESD bescherming...

€ 143,99 € 119,00
Ontvang bij aankoop
minimaal 71 SOS spaarpunten
(t.w.v. €7,10)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

Het UniPi board is ontworpen speciaal voor de goedkope en gemakkelijk te gebruiken Raspberry Pi mini computer. Het heeft 8 changeover relays, 14 digitale ingangen, een single channel 1wire interface, 2 analoge 0-10V ingangen en een analoge 0-10V uitgang. Verder is de tweede I2C-poort van de RPI voorzien van een 5V level converter en ESD bescherming zodat je gemakkelijk met andere apparaten kunt verbinden.  Hetzelfde geldt voor de UART! Bovendien heeft het een Real Time Clock module. Mocht de stroom van je Pi afgaan dan blijft de clock gesynchroniseerd zodat alles weer als vanouds staat als je 'm weer opstart.  

  • Relays - de UniPi heeft 8 changeover relais die in staat zijn om maximaal te schakelen tot 5A @ 230V zijn. Zo kun je eenvoudig verlichting, open deuren en garagedeuren, controle motoren en vele andere leuke dingen schakelen.
  • Digitale Ingangen - Alle 14 digitale ingangen van de UniPi zijn direct verbonden met de RPI via opto-isolatie. Hiermee kun je gemakkelijk 5-20V signalen lezen vanuit je raamsensoren, alarmsensoren, tel. verbruik van je energie meter en eigenlijk alles dat sluit / opent. Daarnaast heeft het board 12V voeding voor zodat je geen dure voedingen te kopen.
  • Analoge Ingangen - Wil je weten op welk voltage het apparaat werkt? Connect dan de 0-10V uitgang met de UniPi en je bent klaar.
  • Analog Uitgangen - Met de analoge 0-10V uitgang kun je gemakkelijk de uitgangstroom controleren van meerdere apparaten zoals monitors. i
  • 1Wire - De UniPi kan ook de temperatuur berekenen. Het beschikt over een een kanaals 1wire interface zodat je verbinding kunt maken met honderden sensoren om temperatuur en vochtigheid te meten.

Moeilijk? Zoveel dingen controleren? Nee hoor! Je kunt gewoon de gratis open-source frameworks gebruiken of een van de betaalde professionele oplossingen. We hebben onze eigen API beschikbaar gemaakt op github en anders is het altijd nog mogelijk om het REX Control System om UniPi te veranderen in een volledig industriele PLC.

Meer informatie
Geschikt voor Nee
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: UniPi Board as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten