Aeon Labs Aeotec Gen 5 Z-Wave USB Interface op batterijen

Aeon Labs Aeotec Gen 5 Z-Wave USB Interface op batterijen. Specificaties EAN 1220000012813 Stroom USB / Batterij Extra info Werkt op batterijen, waardoor je hem zonder controller kunt gebruiken in de buurt van de Z-wave actor/sensor.   De Aeon Labs USB Stick met Z-wave plus is een adapter waarmee U met behulp van een comput...

€ 49,95
Ontvang bij aankoop
24 SOS spaarpunten
(t.w.v. €2,40)i
In voorraad
Gratis verzenden
Nu besteld, morgen in huis

Aeon Labs Aeotec Gen 5 Z-Wave USB Interface op batterijen.

Specificaties

EAN 1220000012813 Stroom USB / Batterij Extra info Werkt op batterijen, waardoor je hem zonder controller kunt gebruiken in de buurt van de Z-wave actor/sensor.

 

De Aeon Labs USB Stick met Z-wave plus is een adapter waarmee U met behulp van een computer, een Z-wave controller kunt maken. U heeft nog wel extra (open source) software nodig zoals bijvoorbeeld Homeseer, indigo of domoticz om een werkende Z-wave controller te maken. De Z-wave USB adapter heeft een batterij waardoor het mogelijk is om de stick los van de computer te gebruiken om Z-wave modules te includen. U neemt uw Aeon Labs Z-Stick mee naar het in te stellen apparaat, u drukt op de toets van de Aeon Labs Z-Stick en op de include toets van het betreffende Z-wave apparaat om beide te koppelen. Hierna sluit u de stick aan op uw pc en de Aeon Labs Z-Stick wordt een Z-Wave controller en de Z-wave module is toegevoegd aan uw Z-wave netwerk.

Daarnaast is deze stick vanwege de Z-wave plus functionaliteit 50% energiezuiniger dan zijn voorganger en heeft deze een bereik dat tot 65% vergroot is.

 

De Aeon Labs Z-Stick is o.a. compatible met de volgende software:

- LinuxMCE- ControlThink- HomeSeer- IP Symcon- Embedded Automation- Domoticz- Indigo

 

Eigenschappen:

- Tevens is de firmware upgradeable via deze link- Drivers beschikbaar voor Windows, Apple MAC, Linux- Batterij: Oplaadbaar via USB aansluiting- Z-Wave type: Primaire Controller- Routerfunctie: Ja

Meer informatie
Geschikt voor n.v.t.
Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product Schrijf de eerste review over dit product
Je plaatst een review over: Aeon Labs Aeotec Gen 5 Z-Wave USB Interface op batterijen as
Uw waardering

Vragen over dit product
Gerelateerde producten