Wat zijn de voordelen van Z-wave voor jouw Smart Home?

Wat zijn de voordelen van Z-wave voor jouw Smart Home?


OPEN STANDAARD
Door gebruik te maken van de ITU-T G.9959 wereldwijde radiostandaard en het aanbieden van een openbaar beschikbare applicatielaag voor productinteroperabiliteit, is de Z-Wave-technologie de meest open ontwikkelomgeving voor slimme producten en diensten, en ondersteunt het 's werelds grootste ecosysteem van slimme' dingen ' 'Voor het IoT.

Dankzij de interoperabele productdemocratie van Z-Wave en vele andere technologische en zakelijke voordelen, hebben meer dan 400 van de toonaangevende internationale fabrikanten en serviceproviders van vandaag Z-Wave tot hun favoriete smart home-protocol gemaakt.

100% INTEROPERABEL
Echte productinteroperabiliteit is vanaf het begin het leidende principe geweest achter de Z-Wave-technologie. Elk product in het Z-Wave-ecosysteem werkt met elk ander product, ongeacht type, merk, fabrikant of versie. Geen enkel ander smart home / IoT-protocol kan deze claim maken.

Andere 'slimme' technologieën gebruiken meerdere of zelfs optionele standaarden die effectief resulteren in gesloten systemen. Dit beperkt productkeuzes voor zowel leveranciers als consumenten. Z-Wave is de enige oplossing voor smart home / IoT die interoperabiliteit garandeert.

GEHELE BEDEKKING
Het intelligente mesh-netwerk van Z-Wave beslaat elk huis of gebouw van elke grootte, met behulp van een hybride routeringsalgoritme dat bron- en dynamische routering combineert om te communiceren tussen knooppunten. Elk knooppunt in een Z-Wave-netwerk fungeert als een repeater, wat resulteert in een grondige, betrouwbare dekking van het hele huis.

Om bedrijfskritische betrouwbaarheid te garanderen, zelfs in huizen die verzadigd zijn met draadloze activiteit,
Z-Wave gebruikt de sub-GHz-band in plaats van het overvolle 2,4 GHz-bereik dat door andere technologieën wordt gebruikt. Het mesh-netwerk van Z-Wave biedt een lage latentie en een uitstekend bereik, met een minimale gezichtslijn van 120 voet (binnenshuis) vereist voor certificering. Z-Wave-berichten kunnen ook tot 4 keer springen, wat resulteert in 600 voet dekking van het hele huis.

EENVOUDIG AAN DE SLAG
Z-Wave is gestroomlijnd voor snelle productontwikkeling en gemakkelijke toegang tot de markt. Een volledige suite van ontwikkelingskits, modules en referentieontwerpen maakt het proces van het creëren, aanpassen en lanceren van nieuwe Z-Wave-producten en -diensten zo eenvoudig als 1-2-3.

Kies een ontwikkelkit. Ontwerp uw Z-Wave-aanbieding (of gebruik een van onze referentieontwerpen) met ondersteuning van onze technische site. Dien vervolgens uw product in voor interoperabiliteitscertificering. Dat is het. Uw Z-Wave-producten en -services kunnen actief zijn voordat het kwartaal voorbij is.

ACHTERWAARTS COMPATIBEL
Technologische veroudering is een terugkerende nachtmerrie voor serviceproviders en nutsbedrijven wiens slimme producten fysiek worden geïnstalleerd in de huizen van hun klanten. Het toevoegen van nieuwe producten of services die niet werken met eerder geïnstalleerde apparatuur, resulteert in dure vrachtwagenrollen en gefrustreerde consumenten.

De Z-Wave-technologie omzeilt dit probleem volledig door achterwaartse compatibiliteit voor alle Z-Wave-producten op te leggen. De allereerste Z-Wave-apparaten op de markt van tien jaar geleden presteren nog steeds zoals bedoeld met de allernieuwste Z-Wave-technologieën.

LAAGSTE STROOMVERBRUIK
Z-Wave-technologie biedt toonaangevende energiebeheertechnologieën voor slimme apparaten, waaronder intelligente slaapmodi. Afhankelijk van de toepassing kunnen Z-Wave-sensoren een batterijlevensduur van meerdere jaren bieden, wat de onderhoudsvereisten voor product- en serviceproviders aanzienlijk vermindert.

De unieke FLiRS-technologie van Sigma Designs stelt Z-Wave in staat om bijna realtime communicatie te bereiken met batterij-aangedreven apparaten, terwijl het nog steeds de lage latentie levert die nodig is voor deursloten, verlichting, water en andere bedieningselementen die onmiddellijk moeten zijn.

Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite