Belangrijke informatie omtrent het Corona virus

Categorieën en Filters

 

Beste klanten van SOS Solutions,

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen op z'n kop gezet.
Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuis werken en we vermijden sociale contacten.
Kortom, alles is even anders. 
Voor ons als SOS Solutions heeft de gezondheid van onze werknemers en klanten prioriteit.
Maar we hebben ook een ander belangrijk doel, de webshop op een goede en veilige manier draaiende houden, zodat jij niet de deur uit hoeft.
De winkel/afhaalbalie is op dit moment gesloten tot minimaal 6 april. 

Wij doen er alles aan om je in deze tijd extra gemak en service te bieden.
Door 24/7 online beschikbaar te blijven, altijd gratis verzending en door de artikelen snel en veilig aan huis te laten leveren. 
Onze bezorgdiensten hebben laten weten voorlopig geen vertragingen te verwachten, mocht dit wel het geval zijn dan kun je dat hier terug vinden.

Bij onze klantenservice kan het telefonisch nu drukker zijn dan normaal. Mocht je al even aan het wachten zijn raden wij je dan ook aan om een e-mail te sturen dit kan naar shop@sossolutions.nl

We blijven je natuurlijk wel helpen met adviezen en tips die nuttig kunnen zijn. 

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat deze verschrikkelijke periode snel voorbij is!

Updates met betrekking tot het corona virus

  • Adafruit
    Adafruit (Locatie: New York) heeft 17-03 besloten voorlopig niet meer uit te leveren. Dit betekent ook voor ons dat wij  geen leveringen meer van hen zullen ontvangen de komende tijd. Je kan uiteraard wel gewoon nog artikelen bestellen via onze online shop. Deze zullen dan in Backorder komen te staan. 
  • Levering België 
    PostNL België heeft aangegeven dat zij op dit moment niet meer leveren aan bedrijven in Belgie. Huisadressen wordt wel aan geleverd.
  • Allo Audio
    Helaas hebben wij van onze leverancier Allo te horen gekregen dat zij op dit moment geen inkoop orders kunnen versturen vanwege de lockdown in India. Zodra wij meer informatie hebben over eventuele levertijden zal dat hier weergeven worden. Uiteraard kun je een bestelling plaatsen, deze zal dan als backorder komen te staan in ons systeem.