NIEUW | Iedereen kan een superprogrammeur zijn met LittleBits 'Avengers Hero Inventor Kit

Thanos verslaan? Fluitje van een cent...

Met een steeds groeiende vraag naar STEM-werk worden speelgoed dat kinderen een voorsprong geeft in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde steeds populairder, en marktleider LittleBits heeft aangekondigd dat zijn nieuwe elektronische bouwsteenkit met Marvel-thema beschikbaar is voor -bestel nu.

Met een steeds groter groeiende vraag naar STEM-producten. 
Speelgoed dat kinderen een voorsprong geeft in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, het wordt steeds populairder, en Littlebits heeft nu dit Marvel-themed electronische op de markt gebracht. 

Met de nieuwe Avengers Hero Inventor Kit kunnen beginnende programmeurs hun eigen superheldenkarakter ontwikkelen door hightech-uitrusting te maken met draagbare sensoren,
een LED-matrixlichtontwerp en Marvel-geluidseffecten.

Gebruikers kunnen de stappen volgen van Avengers-personages zoals Black Panther, Iron Man, Shuri, The Hulk, Black Widow en meer
terwijl de begeleidende app hen door 'superhero-training' leidt en hen in staat stelt hun creaties te besturen en hun uitrusting nieuwe vaardigheden te geven via basisblokcodering.

Ga naar littleBits Avengers Inventor Kit

De eerste wearable van LittleBits is een doorzichtige plastic handschoen die dient als de plint waarop de andere componenten kunnen worden bevestigd en is volledig aanpasbaar met een verwijderbare huls, stickers en sleuven voor kartonnen add-ons.

De oprichter en CEO van het bedrijf, Ayah Bdeir, zei: "Van het maken van circuits tot het introduceren van superkrachten zoals stealth-modus, rainbow control, power boost en meer, de Avengers Hero Inventor Kit leert kinderen op een leuke, toegankelijke manier over STEAM."

Ga naar littleBits Avengers Inventor Kit

Search engine powered by ElasticSuite