Raspberry Pi 5 / 4GB Voordeel Bundel

Ontdek de revolutie van de Raspberry Pi 5 met onze exclusieve 4GB voordeelbundel! Duik met gemak in de wereld van de nieuwste Pi-generatie en laat je verbeelding de vrije loop. Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met de basis van de Raspberry Pi 5, en dat alles voor een extra voordelige prijs!  

Bestel nu en ontvang op 13-04-2024.
Ontvang bij aankoop
minimaal 51 SOS spaarpunten
(t.w.v. €5,10)i
2 Jaar garantie
Gratis verzenden
90 dagen bedenktermijn
Van Aan
Zelf samenstellen:
Welke geheugenkaart moet ik kiezen?
Raspberry Pi Geheugenkaart

De keuze in de het aantal GB en software is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je een voorgeïnstalleerde Micro SD-kaart met Raspbian, dan heb je keuze uit 8GB, 16GB en 32GB. De Micro SD-kaart met 8GB opslag biedt voldoende ruimte voor algemeen gebruik. Ben je van plan om diverse plug-ins op Raspbian te installeren kies dan voor meer GB.

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen software te installeren, kies dan voor een lege Micro SD-kaart. De grootte van de GB’s is afhankelijk van de grootte van de software die je wilt installeren. Kijk daarom eerst hoe groot de software is die je wilt installeren met de bijbehorende plug-ins.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke HDMI kabel moet ik kiezen?
HDMI Kabel

Ben je van plan om je Raspberry Pi aan te sluiten op een beeldscherm? Kies er dan een HDMI kabel bij van de door jouw gewenste aantal meter(s). De HDMI 1.4 versie kabel is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Dit houdt in dat je een razendsnelle en hoge kwaliteit verbinding hebt. Geschikt voor een resolutie hoger van 1080p, 4K, 3D en Deep Colour.

Laat meer opties zien Verberg opties
Welke netwerkkabel moet ik kiezen?
Netwerkkabel

Is je Wi-Fi signaal niet stabiel of snel genoeg? Verbind je Raspberry Pi dan met je lokale LAN internet. Maak een keuze uit het aantal benodigde meters van de netwerkkabel en geniet van een ultrasnelle en betrouwbare verbinding.

Heb ik externe Wi-Fi nodig?
Externe Wi-Fi

De Raspberry Pi is voorzien van een interne 80Mbps Wi-Fi verbinding. Verwacht jij een groter bereik nodig te hebben, omdat het signaal door externe factoren verstoord wordt? Kies dan een hogere Wi-Fi verbinding van 150Mbps of 300Mbps.

Laat meer opties zien Verberg opties
Hoe stel ik mijn pakket samen?
Standaard Inbegrepen

In iedere set zit een basisproduct die altijd inbegrepen zit. Dit kun je zien onder het kopje “Zelf samenstellen:”.

Daarnaast kan het zijn dat enkele optie keuzes ook standaard inbegrepen zijn. Deze opties herken je aan de €0,- prijs.

Wil je je pakket uitbreiden? Klik dan de producten aan die je toe wilt voegen. Je zult zien dat de totale prijs zich aanpast en de producten worden toegevoegd aan de balk onderin het scherm.

Tip: Klik op de vragen onder de optie keuzes om hulp te krijgen bij het kiezen van de juiste optie.

Raspberry Pi 5 / 4GB   + € 0,00 € 0,00

€ 103,95 € 85,91

Samenvatting:
  Laat opties zien
  Verberg opties

  Raspberry Pi 5 / 4GB Voordeel Bundel

  Ontdek de revolutie van de Raspberry Pi 5 met onze exclusieve 4GB voordeelbundel! Duik met gemak in de wereld van de nieuwste Pi-generatie en laat je verbeelding de vrije loop. Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met de basis van de Raspberry Pi 5, en dat alles voor een extra voordelige prijs!

  De RPI 5 brengt ook een enorme lijst met geweldige nieuwe functies en verbeteringen met zich mee, waardoor dit de beste Raspberry Pi tot nu toe is!

  Wat word er standaard meegeleverd:

  • Raspberry Pi 5 / 4GB: De kern van de kit is de Raspberry Pi 5, een krachtige single-board computer met 4GB aan RAM-geheugen. Deze versie van de Raspberry Pi biedt verbeterde prestaties en meer mogelijkheden dan zijn voorgangers, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende projecten en toepassingen.

  • Ovale Behuizing Zwart: Deze kit bevat een stijlvolle zwarte ovale behuizing die speciaal is ontworpen voor de Raspberry Pi 5. De behuizing biedt bescherming voor de Raspberry Pi en zorgt ervoor dat alle poorten en aansluitingen gemakkelijk toegankelijk blijven. Ook heb je vrij toegang tot de GPIO Pinnen, perfect voor meerdere toepassingen!

  • SD Kaart met 16GB: Om het besturingssysteem en eventuele andere software te kunnen draaien, wordt een microSD-kaart van 16GB meegeleverd. Deze kaart is nog niet voorzien van het besturingssysteem, voor een meerprijs van 2,- schrijven wij het besturingssysteem op de SD kaart.

  • Raspberry Pi 5 Voeding - Power Delivery 27W USB-C: Een betrouwbare voeding is essentieel om ervoor te zorgen dat de Raspberry Pi 5 stabiel en betrouwbaar werkt. Deze kit wordt geleverd met een krachtige voeding van 27W met USB-C-aansluiting, waardoor je Raspberry Pi 5 van voldoende stroom wordt voorzien om al je projecten probleemloos uit te voeren.

  2-3x CPU-prestatieverbetering

  De nieuwe 64-bit quad-core Arm Cortex-A76-processor die het hart van de Raspberry Pi 5 vormt, werkt op 2,4 GHz met cryptografie-uitbreidingen, 512 KB per core L2-caches en een gedeelde L3-cache van 2 MB. Deze nieuwe Broadcom BCM2712 SoC (System on Chip) biedt een 2-3x prestatieverbetering ten opzichte van de vorige generatie Raspberry Pi!

  Verbeterde grafische prestaties met dubbele 4Kp60-schermuitvoer

  Raspberry Pi 5 levert een substantiële verbetering in grafische prestaties van de 800MHz VideoCore VII GPU, aangesloten op de BCM2712 via PCI Express. Hierdoor kan de Raspberry Pi 5 volledige dubbele 4Kp60-weergave-uitvoer bieden via micro HDMI. Deze prestatieverbeteringen zorgen voor een soepele desktopervaring tijdens het surfen op internet en het streamen van video's.

  Verbeterde I/O-mogelijkheden, waaronder PCI-E!

  Voor het eerst is dit een Raspberry Pi-computer op volledige grootte die gebruik maakt van silicium, intern gebouwd bij Raspberry Pi. De RP1 "soutbridge" levert het grootste deel van de I/O-mogelijkheden voor Raspberry Pi 5 en zorgt voor een stapsgewijze verandering in de prestaties en functionaliteit van randapparatuur. De totale USB-bandbreedte is meer dan verdubbeld, wat hogere overdrachtssnelheden naar externe UAS-schijven en andere snelle randapparatuur oplevert De maximale prestaties van de MicroSD-kaart worden verdubbeld dankzij ondersteuning voor de hogesnelheidsmodus SDR104 Single-lane PCI Express 2.0-interface, die ondersteuning biedt voor randapparatuur met hoge bandbreedte.

  ...inclusief dubbele camera/display-poorten (CSI/DSI)! De RP1 levert ook een paar vierbaans 1,5 Gbps MIPI-transceivers, waardoor de totale bandbreedte wordt verdrievoudigd en nieuwe dubbele CSI/DSI-poorten mogelijk worden gemaakt die elke combinatie van maximaal twee camera's of beeldschermen ondersteunen. Dit, samen met de verbeteringen in de beeldprestaties van de opnieuw ontworpen Raspberry Pi Image Signal Processor (ISP), opent uw Raspberry Pi voor nieuwe projectmogelijkheden en enorme verbeteringen voor degenen die Raspberry Pi 5 gebruiken voor commerciële en industriële toepassingen.

  Aan-Uit Knop!

  Eindelijk een Aan/uit-knop. Makers en enthousiastelingen vragen al zo lang als we ons kunnen herinneren om een ​​speciale ingebouwde aan/uit-knop op de Raspberry Pi - en de Raspberry Pi 5 levert eindelijk dit veelgevraagde gemak!

  Realtimeklok (RTC)

  Er is een real-time klok (RTC) in het bord ingebouwd, zodat u de tijd-/datuminformatie kunt behouden, zelfs wanneer u de stroom uitschakelt of geen verbinding met internet hebt (wanneer een back-upbatterij is aangesloten). Er is een speciale header op het bord toegevoegd om het gebruik van een back-upbatterij voor de RTC mogelijk te maken (batterij afzonderlijk verkrijgbaar). Een lithiumbatterij met een compatibele header zal beschikbaar zijn op of kort na de lancering van Raspberry Pi 5.

  Speciale fanheader

  Raspberry Pi 5 bevat een nieuwe speciale ventilatorheader rechts van de bekende GPIO-pinheader, zodat u een koelventilator kunt aansluiten en laten draaien zonder uw GPIO-aangesloten apparaten te verstoren. Nu kunt u zonder tussenkomst HAT's en andere hardware toevoegen om een ​​ventilator aan te sluiten. De officiële Raspberry Pi 5-behuizing en Active Cooler gebruiken de JST-fitting voor deze speciale header.

  Speciale UART-header

  Een andere handige toevoeging aan Raspberry Pi 5 is de speciale UART-header. Nu kunt u uw Raspberry Pi 5 zonder hoofd debuggen en bedienen, zonder uw GPIO-pinnen te verstoren. Deze speciale UART-header maakt ook foutopsporing vanaf het opstarten mogelijk en is ontworpen voor gebruik met de Raspberry Pi Debug-sonde voor snel en gemakkelijk debuggen.


  Meer informatie
  Artikelnummer raspberry-pi-5-bundel-4gb-starterkit
  Merk Raspberry-Pi
  EAN 9508651648295
  Garantie 2 Jaar
  Standaard Meegeleverd
  • Raspberry Pi 5 / 4GB
  • Ovale Behuizing Zwart
  • SD Kaart met 16GB
  • Raspberry Pi 5 Voeding - Power Delivery 27W USB-C
    
  Short Description

  Ontdek de revolutie van de Raspberry Pi 5 met onze exclusieve 4GB voordeelbundel! Duik met gemak in de wereld van de nieuwste Pi-generatie en laat je verbeelding de vrije loop. Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met de basis van de Raspberry Pi 5, en dat alles voor een extra voordelige prijs!

   
  Totale Opslagcapaciteit 4 GB
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  Je plaatst een review over:Raspberry Pi 5 / 4GB Voordeel Bundel
  Uw waardering
  Vragen over dit product
  Gerelateerde producten
  Search engine powered by ElasticSuite