Camera Mount voor HQ Camera - Montage Handleiding

Hoe monteert u de Camera Mount voor HQ Camera?
 
In deze handleiding gaan we even uit van de Raspberry Pi Zero, maar deze handleiding geld voor alle Camera Mounts (pro).
 
1. De lasergesneden delen van de behuizing worden beschermd door een zelfklevende folie die vóór montage moet worden verwijderd (dit is * zeer * therapeutisch), verwijder deze gewoon.
 
2. Bevestig de 10 mm M2.5-schroeven aan de cameraprintplaat met de meegeleverde moeren. Deze moeren werken als afstandhouders en beschermen de componenten op de printplaat tegen beschadiging.

3. Zet de Raspberry Pi-camera met de resterende moeren vast op de montageplaat.


4. Gebruik de kleinere zwarte schroeven van 5 mm om de afstandhouders aan de achterkant van de montageplaat te bevestigen

5. Bevestig je Raspberr Pi Zero er boven op en zet hem vast met de resterende 5 mm schroeven.
 
 
6. Gefeliciteerd de Mounting Plate is Bevestigd!
 
 

OPMERKING: Acryl is een harde en stijve kunststof die gevoelig is voor spanningsconcentraties en een zekere mate van kwetsbaarheid deelt met glas.
Acryl kan gemakkelijk krassen maken en moet worden schoongemaakt met een milde oplossing van afwasmiddel en warm water (alleen als je de Raspberry Pi / camera hebt verwijderd!). Gebruik nooit reinigingsmiddelen die ongeschikt zijn voor acryl. Gebruik nooit een droge, schurende doek.

Gerelateerde producten
Search engine powered by ElasticSuite